Løbeklub

Velkommen til Run365 Københavns nye løbe community, hvor vi tilbyder en medlemskabs type.

295 kr årligt. (betaling tilgår da vi er igang med at lave systemet om men skriv jer på her) køb medlemskab her: Medlemskaber

Tjek vores Facbook og instagram ud for mere infomation om løbeklubben. Her ligges der også ugentligt nyheder ud fra træningerne og kommende events og her kan i altid skrive en besked til os.

Udover løbeklub, løbeevents, personlig træning, workshops, konkurrencer og meget meget mere kan vi også tilbyde super rabater på events, forskellge samarbejdspartnere, rejser, konkurrencer osv ved medlemskab i klubben.

Vores vision er at blive et energi centrum, et samlingspunkt i københavn som kan tilbyde de fedeste trænings muligheder når det kommer til løb (bjerg løb i KBH) , personlig træning, workshops osv.

Missionen er når løbeklubben starter op. At man ugentligt kan bruge denne til at få trænet bjerg løb i københavn. Få pudset sin teknik af, arbejde med styrke træning til løb osv. Men vigtigst af alt få en klub som er båret på skuldrene af sammenhold, sjov og super stemning hver gang.

På tagfladens grønne arealer vil der blive etableret et grønt oplevelses- og legelandskab, hvor besøgerne kan løbe, vandre, lege eller nyde udsigten og følge aktiviteterne på bakken. Næsten 3.000 m2 (over 3 håndboldbaner) af tagfladen vil blive brugt til at etablere et spændende grønt landskab, der lægger op til, at besøgeren selv udforsker stedets muligheder og finder sin egen vej igennem anlægget.

Udformningen af landskabet bryder traditionen med ”færdigdesignede” grønne anlæg, hvis brugsmuligheder er fastlåst på forhånd, til fordel for et grønt område der i sin natur venter på at blive indtaget af den enkelte bruger på den måde vedkommende selv vil. De grønne installationer bliver manifesteret i konceptet ”10 steder og 10 ruter”, der er udviklet sammen med Lokale- og Anlægsfonden.

De 10 steder rummer en række nedslag og pusterum på tagfladen, hvor besøgere kan kigge ud over bakken, holde pause og træne.

På de øvrige dele af taget og på de tilhørende flugtvejstrapper etableres 10 varierende vandre- og løberuter, der rummer alt fra et inspirerende vandringslandskab til korte sprintruter og længere udfordrende træningsruter. Nogle af ruterne vil være integreret i det eventyrlige landskab, der bliver etableret på tagfladen, hvor man stedvis vil hoppe fra sten til sten for at komme frem. Det vil give en mere udfordrende og anderledes løbeoplevelse, end man som løber normalt vil kunne få ved et løb i en park.

Igennem det nye løbe og trænings community RUN365 vil der blive tilbudt træning til medlemmerne så man kommer godt igang med og videre med sin nye træningsform med seriøse højdemeter på løbeturen!

Stiforløbene indeholder hældninger fra 5 % til 35 %.