Første TEST 5K løb på Copenhill Amager Bakke 7/7-2019

RUN365 præsentere Københavns første TEST af bjergløb i byen. Copenhill SkyRun 5K

Så skete det. Vores første TEST event på Copenhill løber af stablen den 7 juli 2019. Det bliver en 5 km løbetur op over bakken. Vi garanterer at det bliver et godt og udfordrende løb og er du træt af at løbe på flat terræn så er det her sagen. Dette bliver et TEST løb der er værd at afprøve.

Det bliver en blanding af bjerg løb, trappe løb og urban terræn, hvor du vil møde stigninger på op mod 42% på toppen af bakken. Her møder du et syn som er det hele værd. Ud over det flotte bjerglandskab med stier, forskellige beplantninger, så bliver det en autentisk følelse af at være i bjergene. Her får du Københavns ubetinget bedste udsigt ud over byen og sundet. Vi får testet bakken til kommende løbe events og i får en uforglemmelig dag på Københavns første bjerg sport’s sted.

Starten går kl 10 søndag den 7 juli 2019.

Pris 275 kr +gebyr

Meld dig til løbet her: Tilmelding TEST 5k

Dette får du for tilmeldingen: Energi depot med div drikke vare. Professionel tidstagning. Afmærket rute rundt i landskabet ved og på bakken. Video fra løbet. Billeder fra ruten.

Det med småt: Vi forbeholder os retten til at kunne flytte/aflyse eventet ved ekstreme forhold uden for parternes kontrol (force majeure). Løbs nummeret flyttes da til den nye dato eller gebyret refunderes. Dette kan være i tilfælde af at CopenHill ikke er bygget færdigt og ikke kan holde tagfladen åben eller er nødsaget til at indstille færdsel på tagfladen og skibakken, enten grundet vejrforhold, evakuering eller af anden årsag som f.eks. akut nedluk af forbrændingsanlægget.

Generelle forhold på Amager Bakke. Amager Bakke er bæredygtigt energianlæg med rekreative arealer til offentlig brug. Anlægget er placeret i umiddelbar tilknytning til København på Refshaleøen. Brugere af området er opmærksomme på at der kan være påvirkning af naturens elementer som vind, regn og sne der indvirker på arrangementers afholdelse. Ligeledes er der industriel atmosfære, og derfor kan der være støj og eller lugt påvirkning i området.

Med venlig hilsen RUN365 Crew